Красива Скарлетт Йоганссон на прем'єрі фільму

Сьогодні,   13:00    476

Акторка підкреслила фігуру розкішною сукнею. Цей образ їй дуже личив.

Голлівудська зірка Скарлетт Йоганссон вийшла на червону доріжку з нагоди прем’єри фільму «Трансформери: Початок». Захід відбувся у Лондоні у кінотеатрі Cineworld Leicester Square.

Для своєї появи перед фотокамерами Йоганссон обрала розкішну довгу червону сукню з безліччю складок. Це вбрання було від бренду Saint Laurent. Дрібні складки також повторювалися на спині сукні і це мало дуже ефектний вигляд.

Останні новини:  Викладачка з вокалу послухала реальний спів відомих співачок, а дехто її навіть засмутив

У вбрання були опущені плечі та довгі сітчасті рукави. Образ вона доповнила макіяжем із червоною помадою на губах, чорними босоніжками, лаконічним укладанням та набором прикрас із камінням.

В оригінальній англомовній версії цього анімаційного фільму Скарлетт Йогансон озвучила одного з персонажів — автобота Еліту. В Україні допрем’єрний показ анімаційного екшну «Трансформери: Початок», що відбувся 18 вересня у кінотеатрі «Планета Кіно». В українських кінотеатрах глядачі не почують голосу Скарлетт, однак для них героїв озвучили: Тарас Цимбалюк, Олена Світлицька та Фіма Костянтиновський.




У широкий прокат фільм вийшов 19 вересня. Нова частина історії розповість про походження Кібертрона – батьківщину автоботів та десептиконів. Анімаційна картина продемонструє справжнє походження вічного протистояння між Оптімусом Праймом та Мегатроном.

Останні новини:  54-річна Ірина Білик пофліртувала і вміло показала фігуру з усіх боків на лаконічному ч/б фото