Представлений рідкісний Mercedes-AMG GT 63 Pro 4MATIC+

Сьогодні,   16:00    147


Цей спортивний автомобіль обмеженої серії створений на базі моделі AMG GT 63 Pro 4Matic+, орієнтованої на гоночний трек, але має допуск для доріг загального користування, представленої раніше цього року. Ліврея цього спеціального випуску натхненна квітами AMG Petronas F1. Машина віддає шану минулому сезону, де команда змогла посісти друге місце, поступившись Red Bull.

Останні новини:  В Україні помітили новий електричний автомобіль Volkswagen, що проїжджає до 700 км на одній зарядці

Автомобіль має металеву базу кольору «чорний обсидіан», на задній частині якого намальовані вручну зірки, а також яскраві акценти кольору аквамарину. Машина відрізняється підсвіченими дверними порогами, фоновим підсвічуванням та спортивними сидіннями, оббитими сумішшю шкіри Nappa та мікрофібри. Супорти карбонової гальмівної системи також набули аквамаринового відтінку.

Останні новини:  Експерти назвали три дії за кермом авто, через які водія точно зупинить поліція

Незважаючи на перероблення в стилі Формули-1, Motorsport Collectors Edition зберігає ту ж силову установку, що й GT 63 Pro. Під капотом розташований 4,0-літровий двигун V8, який видає 611 л. Цей двигун дозволяє автомобілю розганятися від 0 до 100 км/год за 3,2 секунди і досягати максимальної швидкості 317 км/год. Mercedes-AMG ще не оголосив ціни на цю ексклюзивну модель, тираж якої складе 200 одиниць.


portaltele.com.ua

Останні новини:  Визначено топ-10 найкращих компактних кросоверів 2024 року