Хлопчик віддав свій єдиний долар мільйонеру, якого сплутав із безхатьком: як він його винагородив

15.09.2024   22:00    22407

Метт Бусбіс і його партнери побудували та продали декілька компаній вартістю в сотні мільйонів доларів. Але 42-річний власник магазину спортивних товарів у Батон-Руж, штат Луїзіана, каже, що ніколи не почувався багатшим, ніж того дня, коли отримав долар від дитини.

“Я вже дуже давно не мав такої віри в людство”, – каже Бусбіс.

Він розповів, що все відбулося близько місяця тому. Рано-вранці в його житловому комплексі спрацювала пожежна сигналізація. Метт схопився з ліжка і побіг донизу сходами, але виявив, що пожежі немає. Тож, попри те, що він був одягнений не за сезоном і розпатланий, бізнесмен вирішив вийти на вулицю, щоб випити чашечку кави.

Останні новини:  Модель, яка вийшла заміж за себе, отримала 1500 пропозицій руки і серця після розлучення

Коли він вже збирався зайти до кав’ярні, то згадав, що не помолився. Тож, як показує камера спостереження, Бусбіс відійшов у куток внутрішнього дворика, щоб помолитися. Коли він розплющив очі, то побачив, що до нього прямує хлопчик. Дитина стиснула кулак, тому Метт приготувався до конфронтації. Але замість цього хлопець розтиснув кулак і показав купюру в 1 долар.

“Якщо ти безхатько, ось тобі долар”, – пригадав він слова 9-річного Келвіна Елліса. “Я завжди хотів допомогти безхатьку, і нарешті у мене з’явилася така можливість”.

Останні новини:  Чоловік не може продати свій будинок через туалет, який поставили біля його ґанку

Елліс розповів, що отримав долар за гарні оцінки. Це були єдині гроші, які він мав. Бусбіс був настільки зворушений, що запросив Елліса перекусити, а потім зв’язався з його батьком, який жив по сусідству, і пообіцяв підтримувати з ним зв’язок.

У нагороду за свою доброту Бусбіс подарував Еллісу шопінг – 40 секунд, щоб обрати все, що він захоче в його крамниці, зокрема новий велосипед. Елліс каже, що це було чудово, але точно не те, що він хотів отримати за свій долар.

Останні новини:  Слониха у зоопарку навчилася чистити банани хоботом

“Радість, тому що я комусь допоміг”, – сказав Елліс. “Віддаючи щось, ти відчуваєш, що багато чого отримав від цього”.

“Якщо ви віддаєте, ви насправді отримаєте більше”, – сказав Бусбіс. “Я не міг зрозуміти цього в дитинстві. І якщо ми можемо поширювати це навколо, все змінюється”.






Advertisment ad adsense adlogger