5 деталей інтер'єру, які розкажуть все про ваш характер

13.09.2024   06:20    482

Не тільки зачіска, макіяж та мова можуть багато розповісти про людину. Наш будинок видає характер анітрохи не менше: іноді невеликі деталі інтер’єру можуть розповісти гостям майже все про те, якою ви є людина.

Кімнатні рослини

Вважається, що ті, хто вибирає сукуленти та кактуси — сильні та незалежні, вони не шукають схвалення. Любителі екзотичних рослин з твердим листям мають спокійний характер, не люблять уваги. А ті, хто обирає орхідеї, потребують того, щоб ними постійно захоплювалися. Побачили вдома в друга повітряні рослини без ґрунту? Будьте впевнені, ця людина обожнює пригоди та життя без суворих планів.

Останні новини:  Як використовувати кропиву для краси та здоров’я волосся

Велика кількість миючих засобів

Помітили у близьких батарею флакончиків та баночок для збирання? Будьте певні, перед вами не лише педант, а й людина, яка боїться втратити контроль. Зазвичай прибирання допомагає відчувати, що вони нічого не втрачають і світ діє за їхніми правилами.

Багато їжі

Вазочка з цукерками та печивом, тарілка з фруктами, свіжі булочки в хлібниці – господар цього будинку обожнює гостей і відчайдушно потребує піклування про когось. Він з радістю зустріне друзів, навіть якщо вони з’явилися без запрошення, тут на них завжди чекає теплий прийом, затишні посиденьки та душевні розмови.

Останні новини:  Від яких звичок з прибирання слід терміново відмовитися, бо вони приносять шкоду

Постільна білизна

Вважається, що оптимісти люблять яскравий, трохи дитячий принт: авокадо, горошок, смішні написи, а люди, які віддають перевагу геометричному малюнку, зазвичай дуже тривожні і багато думають про те, чого ще не трапилося. До речі, найспокійніші й умиротворені люди віддають перевагу однотонній постільній неяскравим відтінкам.

Розміщення меблів

Якщо меблі у вітальні розташовані так, щоб гості могли бачити один одного та спілкуватися, значить, господар квартири — легка, товариська, позитивна людина. Якщо ж диван і крісла стоять у різних кутах кімнати, значить, власник квартири любить усамітнення та віддає перевагу спокійним вечорам з чашкою чаю та цікавим фільмом дружній бесіді.

Останні новини:  Названі енергетичні вампіри за знаком зодіаку: краще з ними не зв'язуватися