Допоможе таксистам: Tesla інтегрувала навігацію від Uber у фірмову мультимедіа

13.09.2024   08:31    177

Компанія Tesla інтегрувала в мультимедійну систему електромобілів навігацію від Uber. Зазначається, що на деяких ринках американські електромобілі стали дуже популярними серед водіїв сервісу, які користуються перевагами субсидій і знижують витрати на паливо.

До цього часу водії таксі тримають на підставках свої телефони, щоб керувати додатком Uber Driver і стежать за навігацією на своїх телефонах через додаток Uber або через сторонню програму. Тепер у Uber оголосили, що водії Tesla, які використовують додаток для спільного використання поїздок, тепер можуть автоматично надсилати навігацію про поїздку на екрани своїх авто.

Останні новини:  Кросовер Toyota C-HR отримав плагін-гібридну версію

“Насолоджуйтесь більшою та сміливішою навігацією. Щойно ви приймете запит на поїздку на своєму телефоні, інформація про посадку та висадку буде автоматично надіслана на екран вашого Tesla“, – йдеться у повідомленні компанії.

Цікаво, що окрім навігації, водії Uber можуть повідомляти програмі спільного використання поїздок інформацію про поточний заряд акумулятора, щоб надсилати запит на поїздку лише в межах цього радіусу.


autogeek.com.ua

Останні новини:  ЄС може проголосувати за мита на електромобілі з Китаю вже цього місяця: коли можуть запрацювати