Перша після дебатів пресконференція Байдена обійшла за переглядами «Оскар» - NYT

14.07.2024   15:23    40

 Понад 23 мільйони людей переглянули першу пресконференцію президента США Джо Байдена після дебатів із колишнім лідером країни Дональдом Трампом. Це більше глядачів, аніж зібрала цьогорічна церемонія вручення премії «Оскар».

Як передає Укрінформ, про це із посиланням на дані маркетингової компанії Nielsen повідомляє The New York Times.

Зазначається, що телевізійна авдиторія склала приблизно 45% із 51,3 мільйона людей, які дивилися дебати між Байденом і Трампом 27 червня.

Останні новини:  Турецький виробник бронетехніки відкриває новий завод у Великобританії

Конференцію транслювали кілька великих телевізійних мереж. Мільйони інших глядачів могли дивитися конференцію Байдена на цифрових новинних сайтах та соціальних мережах, дані з яких не фіксуються Nielsen.

За даними компанії, приблизно четверо із п’яти глядачів були віком від 55 років. Мережа АВС залучила найбільшу авдиторію серед дорослих віком від 25 до 54 років.

Останні новини:  Rheinmetall показала найпередовіший танк країн НАТО

Водночас Fox News переглядала найбільша кількість людей – 5,7 мільйона, що дорівнює майже чверті усієї телевізійної аудиторії.

Як пише NYT, майже годинний виступ Байдена на саміті НАТО у Вашингтоні став однією із найпопулярніших телепередач цього року, якщо не брати до уваги спортивні події.

Фото: Eric Lee/The New York Times


news-xl.net

Останні новини:  Вам тут не раді: європейська країна створює біженцям люті умови – залишитись зможуть одиниці