Три лайфхаки, які допоможуть легко відмити дзеркала до блиску

10.07.2024   20:20    32

Розлучення на дзеркалах після очищення – поширена проблема, з якою стикаються багато людей.

Використовуйте розчин оцту та води

Щоб очистити дзеркала без розлучень, можна зробити розчин, змішавши однакову кількість оцту та води. Оцет, відомий своїми ефективними властивостями, що очищають, допомагає видаляти бруд, жир і плями з поверхні дзеркала.

Розчин можна розпорошити безпосередньо на дзеркало або нанести на чисту ганчірку. Протирайте дзеркало круговими рухами, щоб повністю покрити поверхню розчином. Оцет випарується і не залишить на дзеркалі розлучень.

Останні новини:  Як розпушити пухову куртку після прання

Виберіть серветку з мікрофібри

Серветки з мікрофібри, що славляться своєю здатністю вбирати бруд і запобігати появі розлучень, виявляються дуже ефективними. Склавши серветку з мікрофібри у квадратну форму і обережно протерши нею дзеркало круговими рухами, можна досягти ідеального результату без розлучень.

Бажано утриматися від використання паперових рушників або звичайних ганчірок, оскільки вони залишають ворсинки та розлучення.

Використовуйте спеціальний скребок

Останні новини:  Вчені порадили, як засинати, щоб бачити лише хороші сни

Після очищення дзеркала розчином води та оцту можна скористатися спеціальним скребком, щоб видалити зайву вологу. Починаючи з верхньої частини дзеркала, необхідно потягнути скребок униз прямою лінією.

Повторюйте цей процес, поки все дзеркало не висохне. Таким чином можна видалити краплі води, запобігаючи утворенню розлучень під час висихання дзеркала.