Неймовірні друзі з першого дня: песик та телятко люблять спілкуватися, незважаючи на розбіжності

25.06.2024   23:50    5

Часом зовсім несхожі один на одного тварини стають нерозлучними друзями, миле спілкування яких зворушує до глибини душі. Така незвичайна дружба виникла між собакою Скай і врятованим з бійні телям на прізвисько Льюїс.

Всього через тиждень після народження Льюїс позбувся матері і захворів на пневмонію, тому господарі вирішили його позбутися. Але його врятували співробітники притулку для тварин Gentle Barn в Каліфорнії (США). Вони привезли його на ферму і почали лікувати.

Останні новини:  Кішка зручно влаштувалась прямо в половинці кавуна (ВІДЕО)

Стан теляти був дуже важким, тому власниця ферми і засновник Gentle Barn Еллі Лакс, поселила його в своєму будинку.

“Я перевезла Льюїса в будинок, щоб лікувати його в чистому і прохолодному середовищі, і мати можливість цілодобово спостерігати за ним”, — згадує Еллі.

Завдяки постійній турботі, хорошим антибіотикам, а також небулайзерної і кисневої терапії телятко пішло на поправку. Весь час, поки воно знаходилося в будинку, за ним доглядала кошлата медсестра Скай.

“З першого дня появи Льюїса в будинку Скай захищала його і лягала поруч з ним, щоб заспокоїти. Вона стала для нього розрадою і сильно вплинула на його одужання”, — розповіла власниця ферми.

 

 

Після одужання Льюїс і Скай продовжили спілкуватися і міцно подружилися. Незважаючи на різницю в розмірах, вони обожнюють разом бігати по двору, грати, обніматися і навіть жувати траву. Еллі впевнена, що люди можуть багато чому навчитися, спостерігаючи за дружбою теляти і собаки.

“Якщо ми будемо неупереджені і не станемо зосереджуватися на тому, що відрізняє нас від інших людей, ми зможемо знайти значно більше точок дотику з ними, ніж очікували”, — вважає Еллі.

Еллі регулярно ділиться роликами про життя Скай і Льюїса в офіційному TikTok-акаунті притулку Gentle Barn, і завдяки цьому у парочки з’явилися мільйони шанувальників з усього світу.

Останні новини:  Люди масово їдуть на коров'ячі ферми через заяву вчених: для чого вони це роблять