Пара білоголових орланів втекли від своїх пташенят, щоб романтично провести час (ФОТО)

25.06.2024   21:30    2

Фотограф птахів з Арізони помітив пару нерозлучників — білоголових орланів, які, за його словами, цілувалися.

Марк Костер, режисер телевізійних новин на пенсії, сфотографував пташину пару 28 квітня, в неділю, коли вони сиділи на електроопорі в Скоттсдейлі пише http://epochtimes.com.ua.

«Минулої ночі обидва орли, Бандит і Місті, відлетіли на дві милі на південь від свого гнізда, щоб втекти від пташенят і влаштувати виставу орлиної любові для численних відвідувачів парку Чапаррал, прямо навпроти цього стовпа, на якому вони провели більше години раннього вечора», — сказав він.

Останні новини:  Кішка зручно влаштувалась прямо в половинці кавуна (ВІДЕО)

Пара білоголових орланів проводить ніжну мить на вершині електроопори в Скоттсдейлі, штат Арізона. (SWNS)
Марк Костер, режисер телевізійних новин на пенсії, почав фотографувати птахів у парку Чапаррал поблизу свого будинку. (SWNS)
Марк Костер. (SWNS)

Самець білоголового орлана — новоспечений батько і добре знайомий пану Костеру, який регулярно фотографує його в парку. Фотограф зацікавився сім’єю величних птахів, які гніздяться біля його будинку.




Коли він побачив батьків орланів, які усамітнилися на вершині стовпа, то зміг зняти крупним планом їхню інтимну взаємодію.

Останні новини:  Пес, якого виховали кішки, освоїв дуже незвичайну навичку — він навчився муркотіти
Пара білоголових орланів ділиться інтимною миттю в парку Чапаррал, штат Арізона. (SWNS)
28 квітня пан Козер помітив закоханих білоголових орланів. (SWNS)

«Бандит, самець зліва, здавалося, поводився майже як дурник по відношенню до своєї подруги Місті, яка сиділа праворуч», — сказав він. «Ці фотографії дійсно показують індивідуальність цих чудових створінь».

Вважається, що лисі орлани обирають собі пару на все життя, і для зміцнення свого зв’язку вони виконують різні ритуали залицяння.