П'ять фарбувань волосся, які більше не в моді

24.04.2024   17:00    672

Hair-тенденції теж змінюються і іноді вельми несподівано. Те, що ще вчора було на піку популярності, уже сьогодні може втратити актуальність і перейти в категорію антитрендів. Але нас не заплутати! Ми знаємо, які фарбування залишилися в минулому і які техніки прийшли їм на зміну.


Глибокий чорний

Синяво-чорний колір волосся здатний зіпсувати будь-який образ. У більшості випадків він робить обличчя блідим через сильний контраст зі шкірою — на такому тлі навіть найменші недосконалості зовнішності виходять на перший план. У тренді зараз виключно натуральні відтінки.

Альтернатива

Любителькам темного фарбування краще вибрати мокко або шоколад — ті кольори, які на волоссі виглядають не менш виразно. Якщо є бажання основний відтінок можна розбавити світлими пасмами — це зараз гарячий тренд.



Смугасте мелірування

Останні новини:  Гороскоп психічного здоров'я для трьох знаків зодіаку на другу половину травня

Контрастне мелірування вийшло з моди вже давно. Шкода тільки, що про це періодично забувають майстри. Різкі переходи від одного кольору до іншого виглядають штучно, нарочито і дешево.

Альтернатива

Далеко не всі види мелірування під забороною. Головне — уникати смугастості. Варто звернути увагу на шатушь або балаяж, каліфорнійське мелірування або техніку бебілайтс — вони дозволять створити на волоссі дуже красивий і природний ефект сонячних відблисків, немов ви тільки повернулися з відпустки.



Суцільний яскравий відтінок

Соковиті відтінки на волоссі — це прекрасний спосіб самовираження. Яскраві кольори і зараз актуальні, правда, стилісти в цьому сезоні частіше роблять упор на більш спокійні кольорові гами. Таке фарбування і виглядає привабливіше, і набагато довше зберігає свою свіжість.

Останні новини:  Чи можна вкоренити гілочку мімози з букета

Альтернатива

Будь-якому яскравому відтінку можна знайти більш спокійну заміну. Наприклад, замініть насичено-рожевий на полуничний або персиковий блонд. Також на піку популярності кольорові пасма в обличчя — відмінний варіант для тих, хто хоче змін, але не прагне до кардинального перетворення.

Контрастне фарбування в потиличній частині

Ще один застарілий тренд у фарбуванні — тонування нижнього ярусу волосся в інший колір. Найчастіше це саме яскраві відтінки, що створюють різкий контраст з рештою локонів, наприклад, рожевий або чорний. Про цю техніку давно пора забути.

Альтернатива

Можливо, фарбування нижнього ярусу волосся і здатне привернути увагу, але зараз для створення колірних переходів стилісти використовують відтінки з однієї колірної гами. Наприклад, русявий і пшеничний, мідний і каштановий, мокко і темний шоколад. В цьому випадку результат виглядає куди більш привабливим.

Омбре

Останні новини:  Які номери квартир залучають щастя й багатство

Фарбування по техніці омбре стало практично першим, яке дозволило створювати на волоссі переходи відтінків. Але, на жаль, ця методика вже безнадійно застаріла. Вся справа, знову ж таки, в неприродному результаті. Виходить занадто різкий перехід відтінків: ось локони були темні, а на середині колір раптом закінчується і стає світлим.

Альтернатива

У тих, хто досі не може розпрощатися із застарілою технікою омбре, є непогана заміна — фарбування діп-дай. Зараз ця методика в топі! Вона створює ефект занурених в банку з фарбою кінчиків волосся. При цьому контраст між кольорами може бути як м’яким, так і дуже яскравим.


womanlife.kyiv.ua