Христина Горняк вперше показала свого нового бойфренда: він військовий (фото)

Сьогодні,   17:30    153

З нотаріусинею Христиною Горняк шоумен Володимир Остапчук почав будувати стосунки у 2020 році. Горняк якийсь час була коханкою шоумена, а згодом стала його дружиною.

Христина важко переживала розлучення з телеведучим. Поки Остапчук будував нову сім’ю з молодшою на 16 років журналісткою Катею Полтавською, Горняк довгий час була самотньою і оговтувалась після своїх крайніх стосунках.

Та зараз, як виявилось, серце Христини зайняте. Так, в день свого 38-річчя Горняк опублікувала фото сніданку. Крім столу з їжею в кадр потрапили ноги чоловіка у військовій формі, до яких своїми ногами притулялася колишня Остапчука.

Останні новини:  Бейонсе з чоловіком вийшла на публіку на фоні скандалу з Пі Дідді (фото)

Христина Горняк пояснила, чому не поспішає змінювати прізвище після розлучення з ОстапчукомСхоже, Христина будує стосунки з військовим, та його обличчя вона поки що не показує, а ім’я не називає.

Нагадаємо, після розлучення з Горняк Володимир Остапчук встиг втретє одружитися. Зараз зі своєю молодою дружиною шоумен чекає на дитину. Полтавська знаходиться на 30 тижні вагітності: малюк має з’явитися на світ у грудні цього року.

Останні новини:  Як змінилась зірка Жіночого кварталу Ірина Сопонару за 10 років: фото в юності й зараз (фото)
24-річна Катя Полтавська розсекретила ім'я майбутнього сина від Остапчука
Катя Полтавська і Володимир Остапчук чекають на дитину

Відомо, що подружжя чекають на сина, якого планують назвати Тимофієм. Для Остапчука це вже буде третя дитина, адже він має двох дітей від першого шлюбу з Оленою Войченко. Зараз син та донька шоумена проживають у Канаді. Саме туди колишня дружина Володимира з дітьми виїхали після початку повномасштабної війни в України. За останні 2,5 роки Остапчук зі своїми дітьми бачився всього 2 рази. При цьому він запевняє, що щодня спілкується з сином та донькою по відеозвязку.

Останні новини:  Марина Бех-Романчук знову з'нялася оголеною на краєвиді Карпат (фото)