Вразила стрункістю. Леся Нікітюк похвалилася кадрами з сауни

Сьогодні,   16:00    194

Відома 36-річна телеведуча Леся Нікітюк похвалилася стрункою фігурою в купальнику. Відверті кадри знаменитість опублікувала в stories.

Українська телеведуча Леся Нікітюк нерідко показує в соціальних мережах відверті фото та хизується стрункою фігурою. Зараз знаменитість опублікувала кілька кадрів, зроблених під час візиту в сауну.

«Попарилась та й попарилась», — коротко висловилася Леся.

Останні новини:  Лілія Ребрик поділилась емоційним сімейним фото у повному складі

На відео вона позувала в чорному купальнику, який підкреслював її стрункість.

Нагадаємо, нещодавно телеведуча вперше розповіла про свої стосунки та показала коханого. Її обранець виявився ветераном війни Дмитром Бабчуком.

«Без зайвих слів, інтриг і розслідувань. Дмитро Михайлович + Леся Іванівна = кохання. P. S. Дякуємо всім за теплі слова і побажання! Дірект вже розірваний», — лаконічно висловилася Леся Нікітюк.

З відкритих джерел відомо, що Бабчуку приблизно 28 років, він родом з Одеси, з 2017 року служить в армії. Також Дмитро Бабчук має канал у Telegram, за яким стежать понад три тисячі людей, а аудиторія його сторінки в Instagram сягає 33 тисяч користувачів.

Останні новини:  Світлана Тарабарова у річницю шлюбу показала рідкісне фото з казкового весілля з чоловіком

Після того, як інформація про партнера Нікітюк з’явилася у мережі, під дописами ведучої почався хейт — звинувачують артистку у тому, що вона у свої майже 37 закрутила роман з хлопцем, що значно молодший. Також хейтери назвали ведучу «сільською дівчиною», «тупою», «недорозвиненою» тощо.