В Україну привезли новий Toyota Land Cruiser Prado

Сьогодні,   12:00    444

 

На український ринок вийшов позашляховик Toyota Land Cruiser Prado нового покоління. Автомобіль став більшим за попередника (4,92 м у довжину) та кардинально змінився зовні. Про це повідомляє Автоцентр.

Оновлений Прадо вирізняється рубаним дизайном в ретростилі і нагадує класичні моделі FJ40 та 70 серії. У позашляховика високий капот, масивні бампери та продовгуваті фари.

Останні новини:  В ЗСУ з’явиться новий позашляховик «Варан»

У салоні тепер є цифровий щиток приладів та великий сенсорний дисплей із діагоналлю до 12,3 дюйма.

Фото: autocentre.ua

Базова комплектація Toyota Land Cruiser Prado Elegance (від 2 397 950 гривень) отримала 18-дюймові диски, безключовий доступ, підігрів та вентиляцію сидінь, бездротову зарядку для смартфонів, набір систем безпеки.

Останні новини:  BMW готує зовсім нову лінійку розумних автомобілів
Фото: autocentre.ua

Версія Premium (від 2 768 090 гривень) оснащена шкіряним салоном, 20-дюймовими дисками, матричними фарами, проєкцією на лобове скло, електроприводом сидінь і кермової колонки, холодильником, камерами кругового огляду, підігрівом та вентиляцією задніх крісел.

Фото: autocentre.ua

На українському ринку позашляховик доступний із 2,8-літровим турбодизельним двигуном потужністю 205 кінських сил та 2,4-літровим бензиновим турбодвигуном віддачею у 282 «конячки». Мотори працюють спільно із 8-ступінчастим «автоматом», а повний привід доповнений знижувальною передачею та блокуваннями диференціалів.





mmr.net.ua

Останні новини:  Чому водії можуть отримати штраф за моргання аварійкою