47-річна Лідія Таран перелічила свої досягнення за час життя у Франції

Сьогодні,   14:00    735

Лідія Таран не стала чекати ювілею, а підбила підсумки досягнутого у 47 років. Список виявився доволі довгим. Життя на французьких теренах в українки просто клекотить.

Попри те, що Лідія Таран вже 2,5 року мешкає у Франції, не скніє на біженських виплатах, а займається справами й доволі серйозними. Поряд із телеведучою її донька від Андрія Доманського.

Останні новини:  Ребел Вілсон показалася в Парижі з новоспеченою дружиною

Василиса навчається у французькому ліцеї, а паралельно онлайн здобуває українську освіту. Матуся теж зайнялася підвищенням кваліфікації. Лідія поступила на навчання до магістратури й за 2 роки стала знавцем зі Стратегії комунікацій.

Допоки Таран не втямила, навіщо їй було потрібен цей гембель. Але вдало захистила дипломну роботу з Деонтології української журналістики та її стосунків із владою під час війни. Французи під час захисту відкрили для себе багато нового й цікавого стосовно українських медіа.

Попри такий напружений графік Лідія віднаходила час на висвітлення подій, які відбуваються в Парижі, стосовно України. Заразом охоплювала й те, що робиться у Страсбурзі.

Серед планів на майбутнє – амбітна розбудова місточків дружби між двома народами. Таран планує стати потужним Екофло, щоб накопичувати й роздавати енергію, кому вона найпотрібніша.

Останні новини:  Селена Гомес розповіла, що її дратує у статусі мільярдерки

Підсумковий пост в Інстаграм українка писала дорогою у Страсбург, де в Європарламенті мали приймати “нашу” резолюцію. Проілюструвала допис світлиною з Сорбонни, куди, на жаль, того дня так і не встигла навідатися.

Підписники підтримали Лідію Таран привітаннями з днем народження та теплими словами. Не залишилися осторонь і колишні колеги з телеканалу 1+1. Соломія Вітвіцька порадила іменинниці “не зупинятися”. Алла Мазур побажала “сил і натхнення”. Марічка Падалко підбадьорила словами: “Так тримати!”





odnaminyta.com

Останні новини:  Мадонна епатувала модну Італію зухвалими луками