Євген Рибчинський позбавив Таїсію Повалій прав на виконання його пісень

Сьогодні,   11:00    661

Євген Рибчинський вирішив покарати Таїсію Повалій, відібравши права на пісні, які колись давно написав саме для цієї артистки. Але тепер вона не гідна їх виконувати.

У вересні Мін’юст наклав на Таїсію Повалій санкції. У співачки та колишньої народної депутатки мають намір відібрати на користь держави об’єкти нерухомості, транспортні засоби, а ще права на виконання 8 українських пісень.

Останні новини:  Міллі Боббі Браун із Дивних див показала фото з весілля з Джейком Бон Джові

Ще на початку 90-их років із Повалій та Ліхутою активно співпрацював Євген Рибчинський. Тепер він вирішив, що такі чудові твори не повинні припадати пилом. Тож має намір співати їх сам.

Днями Рибчинський-молодший представив на суд меломанів одну з відібраних у Таї пісень. Хіт “Не питай мене чому” Євген трішки оновив і виконав разом із солісткою ансамблю ЗСУ Христиною Охітвою. Автор переконаний:

“Пісні не винні в тому, що їх співають інколи абсолютно негідні особистості. Купа нинішніх зрадників колись вдягали вишиванки”.

Пісню Євген написав 2000 року спеціально для Повалій. Але тепер кавер “набув абсолютно нового, більш рокового, більш яскравого звучання”. Це не перша композиція, яку Рибчинський відібрав у зрадниці.

Останні новини:  Melovin пояснив, чому вирішив не залишати Україну під час війни

Торік Євген записав “Чортополох” та “Цей дощ надовго”. Перша пісня зразка 1997 року втрапила до дебютного альбому Повалій “Я вас люблю”. Саме це виконання принесло українській артистці славу й визнання. Син Юрія Рибчинського тоді відзначив:

“Записав два своїх старих хіти. Не пропадати ж пісням, якщо їх співала чмоня”.

Невідомо, що хорошого знайшла Повалій на російських теренах. Натомість бачимо, що в Україні втратила багато дечого. Дійшла до того, що вбивство співгромадян називає “звільненням”.





odnaminyta.com

Останні новини:  Віталій Козловський зворушив Мережу чуттєвим зверненням до семимісячного сина