У Києві Національна поліція та Служба безпеки України затримали ще чотирьох поплічників спецслужб рф, які підпалювали авто Сил оборони.

Про це повідомляє видання UA.news із посиланням на столичну поліцію, СБУ і Офіс генпрокурора.

За даними слідства, у вересні 2024 року на одній з вулиць в Оболонському районі близько першої години ночі 21-річний молодик підпалив автомобіль «Opel Campo» зеленого кольору. Згодом через месенджер Telegram він відзвітував про виконану роботу, однак отримав прохання наступного разу якісніше знімати відео. Виявилося, що підозрюваний проживає на цій вулиці.

Останні новини:  Шведська компанія Saab вирішила налагодити спільне з Україною виробництво

Двоє інших підозрюваних чоловіків 26 та 29 років, які вже притягувались до кримінальної відповідальності за майнові злочини та наркотики, підпалили автомобіль «Volkswagen – LТ45» у Дарницькому районі.

У цьому ж районі столиці 34-річна наркозалежна киянка підпалила автомобіль «Volkswagen».

Замовлення підозрювані отримували через Telegram, а машини військовослужбовців шукали у тих районах, де проживають.На свій мобільний телефон вони знімали, як горять автомобілі для подальшого звітування перед замовниками. За спалену автівку їм обіцяли заплатити по 1000 доларів США.

Всіх чотирьох зловмисників було затримано протягом декількох годин «по гарячих слідах» після вчинення злочинів, зазначили в СБУ.

Останні новини:  Бабине літо, дощі й аномальне тепло: метеорологиня розповіла, яким буде жовтень в Україні

Наразі зловмисники перебувають під вартою, їм загрожує до 8 років позбавлення волі.