Стилістка назвала чотири найтрендовіші головні убори цієї осені

Вчора,   21:40    138

Цього сезону будьте готові попрощатися зі звичними беретами та шапками. Замість них прийдуть сміливі експерименти з головними уборами.

Осінь-2024 обіцяє бути справжнім святом для любителів головних уборів. У тренді неймовірна різноманітність моделей: від велетенських капелюхів, що нагадують про голлівудський шик, до класичних панамок і спортивних кепі, розповіла Gazeta.ua стилістка Анна Романько.

«Цього сезону кожна модниця зможе знайти ідеальний головний убір, який підкреслить її індивідуальність», — сказала Анна Романько.»

Велентенські капелюхи

Велетенські капелюхи — абсолютний must have осені-2024. Після того, як Аня Тейлор-Джой вразила всіх на Каннах своїм гігантським капелюхом від Jacquemus, цей тренд миттєво підхопили Chanel, Prada та інші модні будинки.

Останні новини:  Про характер жінки можна дізнатися за типом її фігури

«Тепер широчезні капелюхи з’явилися на подіумах і на вулицях міст. І не дивуйтеся, якщо побачите їх у поєднанні з теплими шубами — дизайнери довели, що цей аксесуар універсальний і підходить навіть для холодних днів», — додала Анна.

Папайка

Папайка продовжує тримати лідерські позиції в світі моди.

«Цього сезону дизайнери пропонують нам сміливі експерименти з матеріалами та фактурами. Шкіра, хутро, вовна — все це можна знайти в колекціях різних брендів, включаючи український Eromin. Так що не бійтеся експериментувати і створювати унікальні образи з цим модним аксесуаром», — радить fashion-експертка.

Останні новини:  Відмити до блиску ванну кімнату можна швидко і за три копійки

Панами

Хутряні та джинсові панами — це справжній хіт цього сезону. Вони не тільки зігріють вас у холодну погоду, але й допоможуть створити стильний і оригінальний образ.

«Український дизайнер Руслан Багінський пропонує широкий вибір моделей з довгим ворсом, які точно не залишать вас байдужими. Однак, перед тим як придбати такий головний убір, варто врахувати особливості своєї зовнішності», — каже експертка.




Кепі

Останні новини:  Як поєднувати між собою прикраси з різних металів і матеріалів

Кепі, або baker boy cap (капелюхи пекаря), як їх ще називають, знову на піку популярності завдяки Руслану Багінському.

«Після того, як цей головний убір підкорив Голлівуд, він міцно закріпився в трендах. А новий сезон «Емілі в Парижі» лише підтвердив актуальність кепі, зробивши його справжнім маст-хевом цього сезону», — додає на завершення Анна Романько.

Ці трендові головні убори не тільки зігріють вас у холодну пору року, але й додадуть образу шарму та елегантності. Знайдіть свій ідеальний головний убір.