Настя Каменських викликала обговорення через свій відвертий образ

Сьогодні,   07:00    1208

Відома співачка Настя Каменських нещодавно ошелешила публіку новою світлиною в соціальних мережах. Проте користувачі зовсім не захоплювалися красою артистки, а скоріш – навпаки.

Настя Каменських сьогодні одна з найбільш обговорюваних зірок українського шоу-бізнесу. Її творчість і особисте життя завжди привертають увагу фанатів та преси. Останнім часом Настя все більше спрямовує свою музику на іспаномовну аудиторію, що викликає багато обговорень серед її прихильників в Україні. Дехто підтримує її бажання знайти своє місце на світовій сцені, а інші критикують за те, що вона нібито “відходить” від українських шанувальників.

Останні новини:  Відомий український співак пригадав, як їздив на заробітки до Лівану

Настя Каменських викликала обговорення у соцмережах своїми відкритим вбранням

Однак, не тільки музика Насті викликає інтерес. Шанувальники неодноразово обговорюють її стосунки з чоловіком Потапом. Пара вже довгий час намагається уникати коментарів щодо особистого життя, але це не зупиняє прихильників від спроб розгадати, що ж насправді відбувається між ними. Чутки та домисли про їхні стосунки завжди на вустах громадськості, і будь-яка новина чи фото стають причиною для чергової хвилі обговорень. Вони то розлучаються, то сходяться-розходяться, зраджують, пробачають, скучають, тобто поле для обговорень – неосяжне.

Останні новини:  Знаменитості сходили на побачення з кращими друзями
Настя Каменських з чоловіком Олексієм Потапенко

Нещодавно Каменських знову опинилася в центрі уваги через нову світлину в Instagram. На фото артистка виглядає надто ідеально, і багато підписників відразу помітили, що зображення виглядає ненатурально.




У коментарях під фото почали з’являтися зауваження про те, що співачка надто захопилася фотошопом. Шкіра на фото виглядає пластиковою, а тіло – майже нереальним. Шанувальники пишуть, що Настя в реальному житті не виглядає так, і не розуміють, навіщо редагувати фото до такого рівня.

Останні новини:  Чому Даша Астафʼєва неодружена і не має дітей: найкрасивіша жінка України чесно розповіла про особисте життя
Настю Каменських захейтили за надмірне використання фотошопу

Здається, що Настя Каменських звикла до критики і не звертає на це багато уваги. Вона продовжує ділитися своїми творчими планами та фотографіями, не зважаючи на обговорення в мережі.

odnaminyta.com