Вперше в історії не лише українського, а й світових видань журналів ELLE на обкладинці видання з’явилися сім дружин і два чоловіки світових лідерів держав та урядів. Це перша леді України Олена Зеленська та почесні гості IV Саміту перших леді та джентльменів.

Темою цьогорічного Саміту, що відбувся в Києві у вересні, була безпека дітей. І хоч війна триває та залишається найбільшим болем для українців, Україна сконцентрована не лише на собі, а шукає нові рішення для подолання глобальних загроз.

Останні новини:  Георгій Хостікоєв перетворився на героя Матриці

Для ексклюзивного номеру журнали герої обкладинки дали ексклюзивні інтерв’ю та розповіли про важливість таких ініціатив, як глобальна платформа Саміту перших леді та джентльменів, заснованого дружиною українського президента, та про те, як спільними зусиллями можна долати виклики, що загрожують добробуту всього світу.

У зйомці взяли участь: дружина президента Фінляндії Сюзанн Іннес-Стубб, дружина президента Естонії Сір’є Каріс, дружина президента Сербії Тамара Вучич, дружина президента Белізу Россана Брісеньо, дружина президента Литви Діана Наусєдєнє, дружина президента Гватемали Лукресія Пейнадо, а також чоловік Прем’єр-міністерки Данії Бо Тенгберг та перший джентльмен Словенії Алеш Мусар.

Останні новини:  Анна Трінчер згадала про короткочасне навчання в Нью-Йорку