Штучний інтелект в iPhone повідомив користувачу, що його кинула дівчина

Сьогодні,   17:00    284

Розробник з Нью-Йорка Нік Спрін поділився досвідом, коли штучний інтелект Apple Intelligence повідомив йому про розставання з його дівчиною. Встановивши бета-версію iOS 18.1 з активною системою ШІ, Спрін опублікував у соціальних мережах скріншот, на якому ШІ коротко переказав непрочитані повідомлення від його партнерки: «Більше не у стосунках з вами; хоче забрати речі з квартири».

Останні новини:  Роботи-пилососи стали ображати користувачів у США

Цю звістку він отримав на свій день народження. Скріншот, доповнений підписом «для тих, хто запитував, як виглядає спрощення тексту про розставання від Apple Intelligence», швидко став вірусним у мережі X. Повне повідомлення містило фразу: «Я не можу повірити, що ти це зробив, ми розходимося, я хочу забрати свої речі». Нік пояснив, що посварився з дівчиною в барі і пішов, а потім отримав це повідомлення.

Останні новини:  ТЦК на концерті Океану Ельзи: Мережа вибухнула мемами

Незважаючи на несподіваність ситуації, Спрін залишився задоволений роботою нейромережі, зазначивши, що зведення було максимально нейтральним, нагадуючи йому про професійного особистого асистента, який залишається коректним навіть у найскладніших ситуаціях.

Система ШІ Apple Intelligence була представлена на конференції WWDC 2024 у червні для iPhone 15 Pro та новіших моделей смартфонів компанії. Наразі штучний інтелект доступний лише бета-тестерам iOS 18.1 в США англійською мовою.

Останні новини:  Мережі насмішили спроби собаки залучити кота до гри