Селена Гомес з бойфрендом зʼявилася на публіці

Сьогодні,   12:30    317

Бенні Бланко та артистка зустрічаються з літа 2023 року. Напередодні продюсер підтримав кохану на премʼєрі її нового фільму.

32-річна американська співачка Селена Гомес вийшла у світ зі своїм бойфрендом, 36-річним музичним продюсером Бенні Бланко. Про це пише Daily Mail.

Бенні тримав руку коханої на вечірці після прем’єри фільму «Емілія Перес» у Лос-Анджелесі. Для виходу Селена обрала чорну розкішну вечірню сукню з оголеними плечима. Вона зібрала волосся в охайний пучок та додала до образу кілька лаконічних прикрас. Тим часом Бланко також був у чорному вбранні, доповнюючи свою обраницю.

Останні новини:  Джессіка Альба створила наймодніший образ з речей, які у вас точно є

Пара провела час у голлівудському клубі Mother Wolf.

Також із закоханими був колега співачки Едгар Рамірес, якого вона назвала своїм «найкращим другом» після того, як фанати звинуватили їх у таємному романі.




Селена та Бенні вперше оприлюднили свої стосунки в грудні 2023 року. А зустрічатися вони почали влітку того ж року, після дня народження Гомес.

Останні новини:  Наталія Холоденко вперше показала свого дорослого сина і маленьку доньку

Артистка сказала Vanity Fair: «Мене ніколи так не любили. Він просто був світлом. Повне світло в моєму житті. Він мій найкращий друг. Я люблю розповідати йому все».

Зазначимо, що «Емілія Перес» зʼявиться в українських кінотеатрах 7 листопада та вийде на Netflix 13 листопада.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от benny blanco (@itsbennyblanco)