Renault представила перспективний кросовер Alpine A390, мабутнього конкурента Porsche Macan

Сьогодні,   19:31    125

 

Renault представила прототип електрокросовера, за допомогою якого зробить нову спробу закріпитися у преміум-сегменті. Alpine A390_β формально вважається виставковим зразком, але фактично це передсерійний прототип перспективного 5-дверного купе-кросовера A390.

В активі Alpine A390 – стиль. В оригінальному образі Alpine A390_β очевидні ремінісценції до класичних купе Alpine A108 та A110, зокрема у напівсферичному даху з панорамним заднім вікном. Динамічність образу Alpine A390_β підкріплена складно спрофільованими поверхнями кузова, спойлером над переднім краєм капота, витягнутою клином кормі, вираженому дифузорі.

Останні новини:  На нових рендерах показано, яким буде новий Mitsubishi Pajero

А ось колеса на серійному продукті очевидно будуть більш практичного формату, а не 22-дюймові спереду та 23-дюймові ззаду на дисках у формі кристалів води зі маточкою з прозорого полімеру з внутрішнім підсвічуванням.

Кристали взагалі є наскрізною темою в декорі Alpine A390_β. Їх мотив обігрується у зовнішній світлотехніці. Але особливо тема розгорнута в оформленні інтер’єру. Під прозорою поверхнею підлоги салону немов покладені кімберлітові трубки.

Останні новини:  Ілон Маск втратив $15 мільярдів після презентації Tesla robotaxi

Вся передня панель та дверні карти утворені елементами із прямими загостреними гранями. Інтер’єр рясніє елементами з прозорого полімеру.




Щодо механіки Alpine A390_β не пропонує нічого незвичайного. В основі модернізована платформа CMF-EV. Alpine A390_β обладнаний двома електромоторами та має привід на чотири колеса. Власне весь розрахунок Renault на електромобілі Alpine як преміум-продукти заснований на двох факторах – дизайні та європейському французькому походженні марки.

Останні новини:  Новий недорогий Ford Transit надійшов у продаж у Європі


ampercar.com