Ребекка Ферґюсон відзначає 41-річчя: найвідвертіші фотосесії акторки та моделі (фото)

Сьогодні,   06:40    2496

Шведська кіноакторка, модель і продюсерка Ребекка Ферґюсон відзначає 41-річчя. Найвідоміші ролі: Леді Джессіка у франшизі «Дюна», Ільза Фауст у серії фільмів «Місія нездійсненна», Джулієт Ніколз у серіалі «Бункер».

Gazeta.ua пропонує переглянути цікаві факти з життя іменинниці та її відверті фотосесії.

Народилася майбутня зірка у шведському Стокгольмі й виросла в одному з центральних районів міста. Відвідувала англомовну школу та займалася музикою. З 13 років Ребекка працювала моделлю, з’являлася в журналах і телевізійних рекламних роликах.

Останні новини:  Донька Брюса Вілліса похизувалась стрункою фігурою у бікіні (фото)

Також з дитинства займалася танцями: балетом, чечіткою, джазом, вуличним фанком і танго. Кілька років викладала аргентинське танго у танцювальній трупі. Досліджуючи, чим саме хоче займатися, Ферґюсон часто змінювала роботу. Працювала в дитячому садку нянею, в ювелірній і взуттєвій крамницях, в ресторані корейської кухні.

Останні новини:  У рожевому сарі з камінням та лелітками: Елізабет Герлі сяяла на святі в Лондоні (фото)

Першу роль і успіх приніс телесеріал, мильна опера «Нові часи». Пізніше вона зіграла Кріссі Ерікссон у мильному серіалі «Оушнавеню». Шведський режисер Річард Гоберт помітив її на ринку Сімрішамна у 2011 році й запросив знятися у фільмі «Подорож до Антіба». Пізніше жінка з’явилася у фільмі жахів «Привид-потопельник» і фільмі «Ми».

У серпні 2012 року Ферґюсон отримала роль королеви Єлизавети Вудвілл у 10-серійній історичній телевізійній драмі BBC «Біла королева». Тоді вона отримала номінацію на премію «Золотий глобус» за найкращу жіночу роль.

Останні новини:  Їй пасує міні: топмодель Ізабель Гулар підкреслила ноги короткою спідницею (фото)