Разом будують два заводи: BYD знайшов нового партнера для експансії у Європі

Сьогодні,   16:31    184

Найбільший китайський виробник електромобілів має амбітні плани стати потужним гравцем на ринку Європи. Після розширення партнерства з гігантом автомобільних технологій Forvia BYD очікує швидко завоювати частку ринку в регіоні.

BYD розширює своє партнерство з компанією Forvia, сьомим за величиною постачальником автомобільних технологій у світі. Forvia оголосила, що її було обрано для постачання обладнання для нового заводу електромобілів BYD у Туреччині. Ця новина з’явилася незабаром після того, як дві компанії заявили, що працюватимуть разом над відкриттям першого європейського заводу BYD в Угорщині.

Останні новини:  Opel презентував оновлений кросовер Mokka

За останні сім років BYD і Forvia відкрили сім заводів у Китаї. Вони оголосили про плани відкрити новий завод зі складання сидінь у Таїланді, де цього літа BYD відкрила своє перше виробниче підприємство.

Зараз BYD і Forvia розширюють своє партнерство в Європі. Після об’єднання спільних зусиль на першому заводі BYD в Угорщині генеральний директор Forvia Партік Коллер зазначив, що перенесення партнерства з BYD у Європу є важливою віхою для обох компаній.

Очікується, що новий завод BYD у Туреччині створить 5000 нових робочих місць. Компанія інвестує в нове підприємство 1 мільярд доларів. Очікується, що до кінця 2026 року завод зможе виготовляти 150 000 автомобілів на рік.

Останні новини:  Поліція розповіла, на що звертає увагу на дорогах



autogeek.com.ua