Путін розповів про "секретну пропозицію" від України

Сьогодні,   16:45    260

Путін розповів про секретну пропозицію від України

Фото: brics-russia2024.ru

Володимир Путін

Оприлюднення президентом України Володимиром Зеленським Плану перемоги, перекреслило можливість переговорів,заявив диктатор.

Глава Кремля Володимир Путін на саміті БРІКС заявив, що представник Туреччини на вересневій сесії Генасамблеї ООН у Нью-Йорку отримав від України якусь пропозицію для Росії, яку тепер передав у Москву. Про це у четвер, 24 жовтня, Путін заявив на пресконференції за підсумками саміту БРІКС, повідомляють російські засоби масової пропаганди.

Останні новини:  Путін прокоментував заяви Трампа про те, що він погрожував ударом по Москві

Що саме запропонували кремлівському лідеру, він не сказав.

«Туреччина теж виступила з ініціативою щодо ситуації в Чорному морі: забезпечити безпечне судноплавство, укласти певні домовленості та угоди з приводу безпеки об’єктів атомної енергетики», — сказав він.

Путін, за його словами, був готовий погодитися на пропозицію, але оприлюднення президентом України Володимиром Зеленським Плану перемоги, перекреслило можливість переговорів.

У російського диктатора Володимира Путіна прогресують проблеми з мовленням. Він не в змозі вимовити ім’я та прізвище президента Туреччини Реджепа Таїпа Ердогана.

Останні новини:  Путін підтвердив присутність військ КНДР у Росії


korrespondent.net