Поліцейський розкрив призначення прихованої кнопки в салоні автомобіля

Сьогодні,   13:31    606


Поліцейський розкрив призначення прихованої кнопки в салоні автомобіля

Виявляється, у сучасних машинах є одна важлива кнопка, про яку багато водіїв навіть не здогадуються. Вона може врятувати водія в екстреній ситуації, але при цьому найчастіше про неї забувають навіть досвідчені автомобілісти. Інспектор поліції розповів про приховану клавішу в салоні авто.

Багато водіїв стикалися з неприємною ситуацією, коли їхній транспортний засіб не заводиться після попадання у глибоку вибоїну чи незначне зіткнення. Причина? Спрацював інерційний датчик, який зупинив подачу палива та відключив бензонасос, щоб запобігти займанню. Ця функція також автоматично розблокує двері, дозволяючи всім безпечно вийти з ТЗ у разі ДТП.

Останні новини:  У Києві показали цікаві пожежні автомобілі

Якщо водій опинився в ситуації, коли двигун не заводиться після такої події, йому не потрібно панікувати. Рішення просте: натиснути невелику кнопку, яка скидає паливну систему. Ця клавіша часто знаходиться в просторі для ніг пасажира спереду під бардачком, хоча в деяких автомобілях вона може бути знайдена під капотом.

Щоб уникнути плутанини в надзвичайних ситуаціях, розумно знайти цю кнопку, перш ніж вона вам знадобиться. Можна запитати свого автодилера, проконсультуватися на станції ТО або просто перевірити посібник з експлуатації машини, щоб дізнатися про її точне місцезнаходження. Після натискання ДВЗ має запуститися без будь-яких проблем. Однак перед натисканням потрібно переконатися, що не пошкоджені важливі деталі авто, адже є ризики займання.

Останні новини:  Топ-10 найкращих моделей Porsche у 2024 році


uamotors.com.ua