Оля Полякова показала, куди поклала мікрофон на сцені (фото)

Сьогодні,   07:30    139

Позитивна співачка Оля Полякова, яку тепер ще й почали називати жінкою-вогонь, показала, куди вона кладе мікрофон під час своїх концертів. Коли все доходить до того, що їй потрібні дві руки для того, щоб іти у відрив разом із своїми глядачами, то Оля Полякова запихає свій мікрофон до свого бюстьє. Раніше за співачкою такого не помічали, але і це сталося. Як саме Оля Полякова і куди кладе свій мікрофон, вона показала на відео в своїй stories у соцмережі Instagram.

Останні новини:  Вікторія Апанасенко у хутрі і панчохах всілася у провокативній позі на тлі стильного інтер’єру (фото)

Як відомо, співачка Оля Полякова має концертні костюми, які чимось схожі на ті, що були в історичному серіалі у Ксени принцеси-воїн. Але в української знаменитості, вони просто трішки більш сучасні, гарні (різнокольорові) та нові. І от навіть в цей костюм у своє бюстьє їй вдалося поставити мікрофон так, щоб він міцно тримався, не випав і не впав, поки вона витанцьовує разом із своїми прихильниками. Курйози з мікрофоном у співачки були й раніше. Наприклад, під час попереднього гастрольного туру вона так піддалася емоціям і віддалася тій пісні, яку виконувала, що прямо на сцені впустила свій мікрофон. При цьому, вона зробила вигляд, що нічого не сталося, просто підняла його і продовжила співати далі.

Останні новини:  Вікторія Бекхем роздяглася для реклами своїх парфумів (фото)

Крім цього, сьогодні, 11 жовтня, вийшла нова пісня Олі Полякової “Жінка з цікавим минулим”. Співачка розповіла, що цей сингл вийшов завдяки тим всім історіям, які писали жінки про своє життя у коментарях до програми “Дорослі дівчата”, яку Оля Полякова вела разом із відомою телеведучою Машею Єфросиніною.

“Я вклала в цю композицію всю глибину почуттів та досвіду, якими ви зі мною поділилися”, – пояснила Оля Полякова.

Пост із цією піснею вже набрав більше 10 000 вподобайок, 180 коментарів і більше 250 поширень в Instagram.

Останні новини:  Памела Андерсон з'явилася на червоній доріжці без макіяжу і захопила своїм виглядом (фото)