Олена Шоптенко у боксерках показала перші танці на підборах після операції

Сьогодні,   16:30    247

Хореографка Олена Шоптенко, яка у березні порвала 2 колінні зв’язки і проходила довгий шлях реабілітації, показала, як повертається до справи свого життя.

Шоптенко у майці за танцями

В Instagram 36-річна танцівниця запостила фото, зроблені після отриманої травми, і закликала прислухатися до свого тіла.

«Ці фото стали для мене дуже особливими. Тут я вперше після травми знову взула танцювальні підбори.Мої ноги завжди були моєю гордістю, сильною стороною в танцях та прикрасою в житті. Але тепер дещо змінилося і вже не буде таким, як раніше.

Останні новини:  Дружина Володимира Остапчука розповіла про зміну прізвища перед народженням дитини

Тут зафіксовані не просто зовнішні зміни, а й внутрішні трансформації; шрам на коліні — один із чотирьох, найбільший, який тепер є невід’ємною частиною мене. І найголовніше — прийняти його та полюбити, адже він є нагадуванням про те, як важливо слухати себе та своє тіло. Це досвід, який я не забуду, який зробив мене мудрішою», — розповіла хореографка.

Шоптенко у танці посвітила ногами

Судячи з тонусу тіла хореографки, вона швидко повернулася у форму

Останні новини:  Хлої Кардаш'ян спіймали з сумкою за 300 тисяч доларів
Олена Шоптенко на підборах за танцями
Ноги є улюбленою частиною тіла Олени, за її ж словами, зрозуміло чому



Ноги є улюбленою частиною тіла Олени, за її ж словами, зрозуміло чому

У вересні танцівниця повернулася до танців

«Своє тіло треба любити, незалежно не від чого, навіть якщо воно змінюється, старіє, коли здається, що воно вже не ідеальне. Адже тіло — це наше дзеркало, і як ми піклуємося про нього, так воно і «відповідає нам взаємністю». І взувши ці танцювальні туфлі, я відчула, що повертаюся до своєї сутності. Незалежно від того, як змінюється оболонка, суть завжди залишається незмінною», — запевнила Олена.


pravda.com.ua

Останні новини:  Меган Маркл помиляється у всьому