У Росії запропонували запровадити відповідальність для батьків дітей-квадроберів, включаючи кримінальне покарання та позбавлення батьківських прав. Адже нове віяння суперечить “високим сімейним цінностям” у країні.

З такою ініціативою виступив депутат від “Єдиної Росії” Сергій Колунов. Він додав, що субкультура прийшла із Заходу і несе у собі нездорове віяння. У Росії ж, на його думку, існування такого руху, як квадробінг, є неприйнятним.

Останні новини:  Складено рейтинг автовиробників з надійними двигунами


“Вдумайтеся, діти зображають із себе кішок, собак — і просять батьків вигуляти їх на вулиці на повідку. Подібних відео море. Як і у випадку з ЛГБТ, напасть прийшла із Заходу, зі США. З першою заразою ми вже законодавчо впоралися, заборонили її, впораємося і з другою”., — заявив він.

Останні новини:  MINI змушена знизити ціни на Cooper EV: причина

Що робити з батьками емо, готовий, панків, ролевиків та анімешників депутат не уточнив.

Користувачі мережі миттєво відреагували на заяву пропутінського політика. Люди почали залишати такі коментарі:




“Заборонити лгбт, квадроберів, ютуб, злидні, ненароджуваність, розвал жкх, інфляцію, вейпи, західні технології, світ. Так переможемо!”;

“Що робити з чиновниками, діти яких живуть у ворожому Заході? Таких депутатів треба перевіряти на психічне відхилення”;

“А батьків убивць і ґвалтівників у в’язницю не садитимуть? Дивно. Квадробери небезпечніші за вбивць?”.

Крім того, користувачі мережі зауважили, що субкультура “квадробінг” прийшла до країн пострадянського простору не з Заходу, як запевняє депутат. Цей рух зародився в Японії на спортивних змаганнях в 2008 р. Тоді місцевий спортсмен Кеничі Іто пробіг стометрівку рачки, встановивши рекорд. Через чотири роки, покращивши свій результат, він потрапив до Книги рекордів Гіннеса.

Останні новини:  Росіян змусять оплатити війну: Кремль перекладає на громадян мілітаріські витрати