Названо дату премʼєри нового Холостяка з ветераном війни Тереном

Сьогодні,   06:00    215

Телеканал СТБ оголосив початок показу 13 сезону реаліті-шоу «Холостяк», головним героєм якого став ветеран війни Олександр «Терен» Будько. Вже менш ніж за місяць, а саме у п’ятницю, 1 листопада, українці зможуть переглянути перший випуск програми.

Транслюватимуть проєкт щоп’ятниці до 19:00. Про це повідомили в Instagram «Холостяка», передає OBOZ.UA, інформує  UAINFO.org.

«Ви закидали нас повідомленнями у директ та в коментарях. Знаємо, як ви чекали саме на цей допис! Are you ready? Та-да-дам! Дивіться премʼєру проєкту «Холостяк» з 1 листопада, щопʼятниці о 19:00″, – зазначили організатори.

Останні новини:  Сара Джессіка Паркер у яскравому вбранні пройшлася вулицями Нью-Йорка

Зокрема, на платформі YouTube також з’явився тизер реаліті-шоу. У відео Олександр «Терен» сідає на мотоцикл, подібний на той, яким він опановував водіння двоколісним транспортом наприкінці червня. Можна припустити, що та подія була його підготовкою до зйомок трейлера «Холостяка».

У ролику Олександр Будько з однією трояндою в руках нібито вирушає шукати своє кохання, адже сам тизер побудований саме навколо дороги й шляху.

«Я думаю, що цей проєкт не буде збитковий», – оголосив свої сподівання очільник групи StarLightMedia Олександр Богуцький, передає «Детектор медіа».

Останні новини:  Мадонна епатувала модну Італію зухвалими луками

Нагадаймо, у 13 сезоні реаліті-шоу «Холостяк» головним холостяком країни став Олександр «Терен» Будько – ветеран війни, який на фронті отримав важкі поранення, громадський діяч і активіст.

28-річний чоловік вступив до лав ЗСУ 24 лютого 2022 року, незабаром ставши командиром 49-го окремого стрілецького батальйону «Карпатська Січ». У боях за Харківщину «Терен» отримав важке поранення, унаслідок якого втратив обидві ноги.

Останні новини:  Тімоті Шаламе на зйомках нового фільму

Пройшовши реабілітацію та протезування, Олександр Будько повернувся до активного способу життя. Наразі захисник сприяє розвитку інклюзивності в Україні, а також допомагає у соціалізації ветеранам, які повернулися з фронту.