Tesla відкликає десятки тисяч Cybertruck через збій камери заднього виду

Сьогодні,   07:21    165
Tesla відкликає десятки тисяч Cybertruck через збій камери заднього виду

Власникам електропікапа доведеться позапланово відвідати сервіс через черговий дефект: у деяких випадках зображення з камери заднього виду надходить на монітор із затримкою. Як повідомляє Національне управління з безпеки дорожнього руху США (NHTSA), затримка суттєва і може підвищити ризик зіткнення. Утім, поки що повідомлень про пов’язані з глюком камери аварії Tesla не отримувала.

Останні новини:  0,8 л на 100 км: презентовано новий потужний кросовер Mitsubishi Outlander PHEV 2025

Картинка з камери заднього виду може не з’являтися на екрані протягом двох секунд після увімкнення заднього ходу, йдеться у звіті Tesla. Ба більше, дисплей може залишатися порожнім аж до восьми секунд.

Tesla вже отримала 45 скарг на камеру заднього виду, що гальмує. Повідомлень про зіткнення або травми поки що немає.

Останні новини:  Розкрито 5 автомобілів за 500 тисяч гривень, які надійніше нових

Це вже п’яте відкликання Cybertruck з початку року і найбільше. До цього Tesla відкликала пікапи в червні, щоб розв’язати проблеми зі склоочисниками та оздобленням, а також у квітні через педаль акселератора, що відвалюється.

Унікальній системі кругового огляду Tesla знайшли несподіване застосування поліцейські. У США поліція стала довільно евакуювати електрокари, які могли стати “свідками” злочину або ДТП. Власників при цьому можуть повідомити вже постфактум.

Останні новини:  Експерт розповів, навіщо перекупники приставляють аркуш паперу до вихлопної труби автомобіля


nnews.com.ua