Леся Нікітюк вперше показала свого бойфренда у власній квартирі (фото)

Сьогодні,   18:20    100

36-річна леся Нікітюк вперше за багато років не приховує, що знаходиться у стосунках. Телеведуча навіть наважилася показати свого бойфренда на багатомільйонну аудиторію.

Одна з найвідоміших українських телеведучих Леся Нікітюк багато років поспіль позиціонувала себе як холостячка. Дівчина хоч і здається дуже відкритою та щирою у спілкуванні з прихильниками, та своє особисте життя вона завжди тримала у секреті.

Та останнім часом Нікітюк все частіше публікує фото з таємничим чоловіком – своїм бойфрендом. Так, Леся публікувала фото у ліфті, де можна було розгледіти, що її обіймає чоловіча рука, а також фото з квітами, де таком на її нозі можна було побачити чоловічу руку.

Останні новини:  Має ефектний вигляд: помічниця Гіларрі Клінтон у прозорій сукні і в діамантах прийшла на галаконцерт (фото)

Хтось увірвався у моє життя і мій холодильник

 

 

, – підписала знімок Леся, додавши рожеве сердечко.

Варто відзначити, що у житті Лесі Нікітюк були лише одні серйозні стосунки. Близько 8 років тому телеведуча збиралася вийти заміж за київського бізнесмена, якого також приховувала від публіки. Та до весілля так і не дійшло, закохані розійшлися.

Останні новини:  Стильна пара: найкращі виходи Дженніфер Лопес і Бена Аффлека (фото)

Нікітюк не приховує, що у її житті є багато чоловіків, та всі ці стосунки не серйозні. Леся зізнається, що їй важко знайти чоловіка, з яким вона дійсно хотіла б будувати сім’ю. Дівчина має багато запитів до майбутнього обранця і досить складний характер. Та, схоже, на цей раз телеведуча дійсно закохалася і готова на серйозні відносини.




Варто відзначити, що Нікітюк ніколи не приховувала той факт, що мріє про класичну сім’ю та мріє стати мамою.

Останні новини:  Памела Андерсон з'явилася на червоній доріжці без макіяжу і захопила своїм виглядом (фото)