Ізраїль завдав удару по головному штабу "Хезболли" в Бейруті (ВІДЕО)

Сьогодні,   09:31    869

Вибухи були настільки потужними, що забрязкали вікна і струсонули будинки.

У столиці Лівану місті Бейрут пролунала серія вибухів. Попередньо, влучання було по головному військовому штабу «Хезболла», інформує Телеграф.

Інформація про це з’явилася у мережі увечері 27 вересня. Зокрема про це почали повідомляти російські Telegram-канали. Частина влучень нібито припала поруч із кварталом, де знаходиться посольство РФ.

Серія приблизно з 10 вибухів була чутна в Бейруті, з боку південного передмістя столиці Лівану видно стовпи диму, — пише один із пабліків.

Водночас сайт CTVnews заявляє, що вибухи були настільки потужними, що забрязкали вікна і здригнулися будинки приблизно за 30 кілометрів на північ від Бейрута. Було відмічено, як машини швидкої допомоги прямували до місця вибухів.

Останні новини:  ЗСУ зупинили наступ окупантів по трасі «Бахмут – Слов’янськ» (ВІДЕО)

Удар стався за годину після того, як тисячі людей відвідали похорон високопоставленого командира «Хезболли», вбитого напередодні, — йдеться у матеріалі.

Зазначається також, що Ізраїль різко посилив свої авіаудари Ліваном цього тижня, заявивши, що він сповнений рішучості покласти край більш ніж 11 місяцям обстрілів своєї території з боку «Хезболли».


u-news.com.ua

Останні новини:  Єгері ЗСУ знищили колону БТР окупантів (ВІДЕО)