Господині розповіли про лайфхак із пластиковою пляшкою, який допоможе прочистити засмічення

Сьогодні,   20:20    211
Звичайна пластикова пляшка може стати набагато кориснішою у побуті, ніж ви могли собі уявити. Розповідаємо про цікавий трюк із нею, що точно вам сподобається.

На кухні господині часто стикаються з різними викликами – то потрібно приготувати вечерю з двох продуктів у холодильнику, то полагодити поличку, то прибрати засмічення труб. Рідні не завжди можуть допомогти з цими задачами, а тому часом покладатись потрібно тільки на власні зусилля. Розповідаємо, як позбутись від води у раковині.

Останні новини:  Який режим прання найбільш щадний для тканин

Як прочистити засмічення в трубах

Експерти пояснили господиням, як за допомогою звичайної пластикової пляшки ви можете усунути навіть проблемні засмічення труби. Побутова хімія, вантузи чи виклик сантехніка – більше не потрібні вам. Результат приємно вас здивує. За словами експертів, якщо вода з вашої раковини не хоче йти, то потрібно взяти півторалітрову пляшку та дуже рівно розрізати її на половині. Для усунення засмічення верхня частина пляшки має бути закручена кришкою.

Останні новини:  Життя без батька робить доньок в майбутньому незалежними та успішними жінками
Господині розповіли про лайфхак із пластиковою пляшкою, який допоможе прочистити засмічення

Візьміть пляшку та вставте її у злив обрізаною частиною. Знизу до неї почне набиратись вода. Для того, аби очистити труби, потрібно силою проштовхнути воду – вгору, а потім вниз. Коли ви отримаєте результат, можна зупинитись. В результаті гідроудару вже через декілька хвилин вода піде, а засмічення стече у каналізацію. Промийте раковину гарячою водою у самому кінці.

Останні новини:  Як вибрати надійний термос: 4 корисні поради
Господині розповіли про лайфхак із пластиковою пляшкою, який допоможе прочистити засмічення

До слова, для профілактики появи засмічення у трубах потрібно регулярно чистити зливи содою та оцтом. Така суміш допомагає пом’якшити та видалити наліт зі стінок труби. Для цього потрібно засипати 250 грамів соди та 1 склянку розігрітого оцту в зливний отвір раковини. Закрийте його старою ганчіркою на хвилину, а потім промийте трубу гарячою водою.