Експерти розповіли, як правильно пити алкоголь для уникнення похмілля

Сьогодні,   11:00    855

 

Експерти розповіли, як правильно вживати алкоголь, щоб не зіткнутися з проблемою похмілля. Багато чого буде залежати від дози спиртного і того, чим людина закушує.

Вченим з Німеччини вдалося встановити, що похмілля вранці не залежить від того, в якому порядку чоловік пив алкогольні напої, а також чи змішував він їх. Ключове значення мала доза випитого спиртного. Притому зазвичай симптоми похмілля у жінок проявляються гостріше, ніж у чоловіків. Сильніше за інших похміллю схильні особистості, у яких відсутній особливий фермент альдегіддегідрогеназа. Останній займає значиму роль в переробці алкоголю. Найчастіше зазначений фермент не виявляється у громадян з азіатськими корінням, серед європейців таких не більше 3%.

Останні новини:  П’ять соків для поліпшення спорожнення кишечника при запорах

Британські вчені з’ясували, що людина, яка страждає від похмілля під час керування авто не менш небезпечна, ніж п’яна, оскільки навіть якщо алкоголю не залишилося в крові, він як і раніше впливає на активність мозку.

Австралійські експерти вважають, що знизити ймовірність похмілля можуть спортивні напої, оскільки мають в складі електроліти. Також закушувати алкоголь можна жирними продуктами, оскільки вони перешкоджають всмоктуванню алкоголю. Добре рятує від похмілля розсіл, також можна з’їсти меду і якийсь час дотримуватися молочно-рослинної дієти.

Останні новини:  Ці напої допоможуть вам очистити печінку і поліпшити її роботу


glamour.kyiv.ua