Маша Єфросиніна більше не може подорожувати країнами світу

Вчора,   20:00    509

Маша Єфросиніна, українська телеведуча, відома своєю активною позицією та гострим словом, і не могла подумати, що її свобода пересування буде так несподівано обмежена.

Торік сусідня країна, яка вже давно втратила репутацію миролюбної, оголосила Єфросиніну в розшук і засудила заочно до семи років колонії. Новина спершу викликала сміх і здивування: уявити, що телеведуча добровільно вирушить у напрямку цієї агресивної держави, здавалося абсолютно неможливим. Та ситуація змінилася, коли Єфросиніна вирішила відпочити на морі цього року.

Останні новини:  Шакіра у бікіні звабливо покрутила стегнами під свій новий трек

“Червоний сигнал” у несподіваних місцях

Що спершу виглядало як політична комедія, перетворилося на проблему, коли Єфросиніна дізналася про реальні наслідки цього “вироку”. Річ у тім, що певні країни, з якими росія має специфічні міжнародні домовленості про екстрадицію, зобов’язані видавати тих, хто перебуває в її розшуковому списку. І навіть якщо це лише політична розправа з боку країни-агресора, правила є правилами. Це означає, що як тільки Маша перетинає кордон однієї з таких країн, вона ризикує бути переданою російським “правоохоронним” органам. У списку опинилися навіть популярні туристичні напрямки: Туреччина, Об’єднані Арабські Емірати, Грузія. Аж 30 відсотків країн світу тепер стали для Єфросиніної під забороною. Можна було посміхатися з ситуації, коли йшлося про виключно російську територію, але коли географія розширилася до країн, які українці традиційно вважають дружніми, це вже стало приводом для обурення.

Останні новини:  Святослав Вакарчук показав свою доньку Діану: дівчина отримала все найкраще від свого зіркового тата

Італійські канікули

Попри всі складнощі, Марія знайшла спосіб не зрадити своїм мріям про літній відпочинок. Вона вирушила до Італії. Із сонячного узбережжя телеведуча відправляла світлини та відео, на яких вона усміхається та насолоджується життям. Тож поки деякі країни світу закрили свої двері для Маші, вона з радістю обирає ті, де може відпочити й відновити сили, хоча її мандрівки й стали менш безтурботними, а розрахунок і ризики тепер є обов’язковими супутниками кожної подорожі.





odnaminyta.com

Останні новини:  Ріанна повертає в моду Timberland