Держдума погодила "стратегічне партнерство" Росії і КНДР

Сьогодні,   15:45    180

Держдума погодила стратегічне партнерство Росії і КНДР

Фото: Держдума РФ

Держдума ратифікувала договір про всеосяжне стратегічне партнерство Росії та КНДР

У Москві лицемірно заявивли про начебто «миролюбний та оборонний характер» положень договору.

Російська Державна дума ратифікувала договір про всеосяжне стратегічне партнерство між РФ та КНДР. Відповідне голосування відбулося в четвер, 24 жовтня.

Вказано, що відповідний договір був підписаний лідерами двох країн Володимиром Путіним і ім Чен Ином у Пхеньяні 19 червня поточного року «з метою поглиблення партнерства та стратегічної взаємодії щодо широкого спектру напрямків».

Останні новини:  Путін прокоментував присутність військ КНДР на території росії

«Договір повною мірою враховує геополітичну ситуацію, що склалася, і виводить відносини Росії і Північної Кореї на новий – союзницький рівень. Це база для розширення співпраці у всіх сферах взаємодії і фундамент для всеосяжного стратегічного партнерства Москви і Пхеньяну на основі принципів взаємної поваги суверенітету і територіальної неприйнятності. невтручання у внутрішні справи», – заявив голова профільного комітету Держдуми з міжнародних справ Леонід Слуцький.

Він лицемірно наголосив наначебто «миролюбному та оборонному характері положень договору, який жодною мірою не спрямований проти третіх країн і не передбачає військові союзи на відміну від західних угод».

Останні новини:  У Пермі жінки підпалили офіс Єдиної Росії

«Його ратифікація сприятиме також встановленню стабільності та балансу в Азіатсько-Тихоокеанському регіоні (АТР) та північно-східній Азії з урахуванням фактора Корейського півострова», – додав Слуцький.


korrespondent.net