Британський літак ледь не потрапив під іранські ракети під час атаки на Ізраїль (відео)

Вчора,   19:31    570

Радіолокаційні дані показали, що пілоти зробили маневр ухилення, щоб уникнути удару іранських балістичних ракет.

Літак British Airways ледь не потрапив під удар Ірану по Ізраїлю під час польоту в Дубай. Відео, зняте з борту літака, демонструє запуск іранських балістичних ракет. Про це пише Express.
Ракетний удар Ірану по Ізраїлю

На відео видно помаранчеве світіння кожної ракети, випущеної в чорне нічне небо, коли літак пролітає повз. Неясно, наскільки близько пасажирський літак перебував до ракет. І незрозуміло, хто зняв відео: пілот, чи, можливо, це був хтось із пасажирів.

Останні новини:  ЗСУ взяли в полон групу окупантів на Покровському напрямку (ВІДЕО)




Іран обстріляв Ізраїль 1 жовтня — за кілька днів до річниці терактів 7 жовтня — після того, як єврейська держава успішно усунула лідера ліванської терористичної організації «Хезболла».

Після вбивства Хасана Насралли і близько 20 інших високопоставлених осіб «Хезболли» ізраїльськими військами Іран пообіцяв завдати удару у відповідь.

Останні новини:  У РФ після атаки БПЛА палає нафтобаза (ВІДЕО)

«Хезболла», як і ХАМАС у секторі Гази та хусити в Ємені, використовуються Іраном як маріонеткові держави проти Ізраїлю.

Радар Flight Tracker показав, що літаки залишали великий коридор над Іраном, Іраком, Сирією, Ліваном та Ізраїлем до ракетного удару. Деякі літаки розверталися і поверталися в аеропорти, з яких вони щойно вилетіли.

Наприклад, рейс Air France AF218 із Парижа в Мумбаї розвернувся і попрямував назад до французької столиці, провівши чотири години в повітрі.

Останні новини:  ЗСУ вперше спалили російський танк, застосувавши дрон “Дракон” з термітним боєприпасом (відео)