Аріана Гранде і Синтія Еріво влаштували для сім'ї Кардаш'ян піжамну вечірку (фото)

Сьогодні,   06:40    415

Весела зустріч відбулася з нагоди показу фільму «Wicked». Будинок Кім Кардаш’ян був прикрашений рожевими кулями, стрічками та квітами.

Зірки Голлівуду Аріана Гранде і Синтія Еріво приготували чарівний сюрприз для сім’ї Кардаш’ян-Дженнер. Знаменитості влаштували піжамну вечірку в стилі фільму «Зла». У вівторок, 22 жовтня, Кім Кардаш’ян поділилася кількома постами у своїх історіях в Instagram.

Останні новини:  Зірка фільму Барбі, Марго Роббі, стала новим обличчям легендарного парфуму Chanel (фото)

«Я щойно повернулася додому. Подивіться, що ми дивимося сьогодні ввечері. Подивіться, що Синтія та Аріана приготували для нас. Я ніколи не був так схвильований», — сказала 44-річна Кім в одному з відеороликів, показуючи шанувальникам вхід до маєтку, прикрашений рожевими кулями та постерами Wicked, а також численними квітковими букетами, рожевими стрічками та зеленим килимом.

Останні новини:  Біллі Айліш боляче впала зі сходів під час концерту та показала, яку травму отримала (фото)
будинок Кім Кардаш'ян, кулі, квіти Fullscreen

Потім Кім повела шанувальників всередину, де були встановлені зелені столи в стилі серіалу «Зла», рожеві та зелені напої і величезний екран. «Подивіться на цих Барбі Аріани і Синтії!» — сказала зірка реаліті-шоу за камерою, показуючи численні іграшки, виставлені для дітей.

вечірка в будинку Кім Кардаш'ян, зелений килим Fullscreen

Кріс Дженнер, Кайлі Дженнер, Гранде, Еріво, Хлоя Кардаш’ян, Кортні Кардаш’ян, Баркер і Кім потім позували для милої світлини, вдягнені в зелені піжами, а діти знаменитої сім’ї — в рожеві.




31-річна Гранде грає в картині Глінду в довгоочікуваному фільмі. Перша частина музичної адаптації «Злий» вийде в кінотеатрах США 22 листопада, а друга — запланована до 26 листопада 2025 року.

Останні новини:  Свідок викрив головну роль Б’янки Цензорі на секс-вечірках Каньє Веста (фото)