З’явилися подробиці про BYD Xia

Вчора,   14:31    337


BYD представив мінівен Xia на автосалоні в Ченду 30 серпня. Модель конкуруватиме з Toyota Alphard. Раніше ходили чутки, що він називатиметься Tang Max або Zhou. Але BYD назвав його Xia на честь найстарішої китайської правлячої династії, наголосивши на його флагманському статусі.

Китайський регулятор розкрив характеристики акумулятора і трансмісії гібридного мінівена BYD Xia, що підключається, який зможе проїхати до 145 км на електриці. Раніше повідомлялося, що мінівен BYD Xia має запас ходу на електротязі 200 км, але Міністерство промисловості та інформаційних технологій Китаю підкоригувало інформацію. BYD Xia отримає акумулятор LFP ємністю 36,628 кВт·год, який важить 331 кг. Він займає 12,5% від спорядженої маси автомобіля, що становить 2650 кг.

Останні новини:  Chery потрапила у скандал через дівчину, що відверто позувала на її автомобілі

У BYD Xia встановлений 1,5-літровий ДВС. Його пікова вихідна потужність невідома. Однак регулятор виявив, що запас палива мінівена BYD Xia із розрядженою батареєю досягає 6,5 л/100 км. Швидше за все, це турбований двигун BYD472ZQB із піковою потужністю 115 кВт (154 к. с.). Цей ДВЗ зазвичай поєднується з електродвигуном потужністю 200 кВт (268 к.с.).

BYD Xia отримає семимісний салон з компонуванням 2+2+3. Його центральна консоль відповідає іншим нещодавно випущеним автомобілям BYD, таким як седан Qin L або кросовер Song L DM-i. У оснащення увійдуть системи DiPilot ADAS, DiLink 150 та електромагнітна підвіска DiSus-C. Продажі в Китаї розпочнуться цього року за стартовою ціною $42 300.

Останні новини:  7 випадків, коли водії "вбивають" двигун, змінюючи моторне мастило


portaltele.com.ua






Advertisment ad adsense adlogger