Як змінилися Тімур Мірошниченко та Анна Трінчер за 10 років (фото)

Сьогодні,   12:30    118

Українська співачка й інфлюенсерка Анна Трінчер і незамінний ведучий пісенного конкурсу «Євробачення» Тімур Мірошниченко знайомі одне з одним вже 10 років. У мережі пригадали, який вигляд вони мали у 2015 році й наскільки змінилися.

Ці фото з порівняннями опублікував шоумен у себе в Instagram. Анна Трінчер у 14 років представляла нашу державу на міжнародній арені на Дитячому Євробаченні 2015, коли модератором Нацвідбору був Тімур Мірошниченко. Дівчина тоді виконувала пісню «Почни з себе» і посіла 11 сходинку серед 17 учасників з різних країн.

Останні новини:  Бред Пітт та Інес де Рамон у парних образах відвідали концерт (фото)

Однак минуло майже 10 років, і вони тепер обидва стоять разом на сцені Нацвідбору на Дитяче Євробачення 2024 не як ведучий і гранд-фіналістка, а як двоє ведучих. З цією роллю вони справилися бездоганно.

Як змінилися Тімур Мірошниченко та Анна Трінчер за 10 років. Фото тоді й зараз
Як змінилися Тімур Мірошниченко та Анна Трінчер за 10 років. Фото тоді й зараз

«Анна Трінчер, пані та панове! Українська співачка, інфлюенсерка і, звісно, не можу не згадати, що 2015 року Анна Трінчер уже представляла Україну на Дитячому Євробаченні», – саме так оголосив Тімур Мірошниченко свою співведучу під час ефіру Нацвідбору на Дитяче Євробачення 2024.

Останні новини:  Двоповерховий будинок у престижному селищі: як виглядає родинне гніздечко Юрія Горбунова та Катерини Осадчої (фото)
Як змінилися Тімур Мірошниченко та Анна Трінчер за 10 років. Фото тоді й зараз

Їхні образи ідеально доповнювали одне одного: шоумен одягнув чорний костюм з білою сорочкою, а співачка – білі штани й корсет, що оголював її плечі. Інфлюенсерка розпустила своє волосся і зробила легку укладку, яка спадала на праву сторону.