Як випрати шкіряні штани і не зіпсувати їх

08.09.2024   17:40    258

Без гострої необхідності шкіряні речі краще не прати, а тим більше у пральній машинці. Забруднені місця достатньо злегка потерти м’якою губкою, змоченою у чистій воді.

Якщо вирішили випрати свої шкіряні штани, перше, що вам потрібно зробити — це подивитися на етикетку; скоріше за все, виробник там вказує, як саме потрібно доглядати за матеріалом. Шукати там потрібно таку інформацію: потрібен автоматичний чи ручний догляд, який вид мийного засобу можна використовувати, чи можна вмикати віджим, за якої температури прати та як сушити.

Останні новини:  Педагог пояснив, у чому небезпека надмірної опіки над підлітками

Якщо ви будете дотримуватися цих простих рекомендацій, проблем не виникне.

Чотири способи прання шкіряних штанів:

  1. у хімчистці;
  2. у пральній машині;
  3. вручну;
  4. прати частково (тільки забруднені частини).

Без необхідності шкіряні предмети краще не прати, тож для того, щоб просто освіжити ваш виріб, буде достатньо потерти його м’якою губкою з чистою водою. А забруднення краще очищати вручну. Видалення однієї плями зашкодить шкірі набагато менше, ніж повноцінне прання.

Останні новини:  Яку зачіску зробити на коротке волосся: 3 найкращі ідеї на кожен день

Пральна машина

Якщо на етикетці є вказівки, як саме прати штани у машинці, потрібно діяти згідно з інструкцією. Та все ж існує кілька універсальних правил. Використовуйте м’який мийний засіб. Періть тільки одну річ за раз. Не використовуйте плямовивідник, відбілювач та кондиціонер. Температура води не має перевищувати 30 градусів. Вимкнути віджим та поставити мінімальну кількість оборотів.

Останні новини:  Як висвітлити колір волосся без фарби, а з допомогою звичайних продуктів

Ручне прання

Під час ручного прання вам спершу потрібно замочити штани, а після цього випрати їх із м’яким мийним засобом. Згодом ви можете промити штани чистою водою, а для видалення забруднень використовувати м’яку губку чи ганчірку. Головне — не відтискайте штани.