«Хезболла» атакувала Ізраїль 270 ракетами (відео)

Сьогодні,   08:35    1160

Сьогодні, 24 вересня, з території Лівану по північному Ізраїлю було випущено понад 270 ракет. Про це повідомляє The Times of Israel.

За даними ЦАХАЛу, за останні кілька годин було випущено кілька ракет, в тому числі 35 по Нижній Галілеї, 15 по району Хайфської затоки, 10 по долині Єзреель, п’ять по Голанських висотах, 40 по району Цфата, 30 по Західній Галілеї і ще 30 по району Цфата.

Вночі «Хезболла» випустила близько 20 ракет по долині річки Джезріл кількома ракетами. Рано вранці вона випустила дві ракети по Нахарії. А впродовж ранку випустила ще 85 по кількох районах на півночі Ізраїлю. Відразу після 13:00 ще п’ять ракет були випущені в бік Хайфи.

Останні новини:  У Третій штурмовій показали, як нищать техніку росіян з антидроновим захистом (Відео)

Багато ракет були перехоплені або впали на відкритій місцевості. Однак було кілька випадків падіння, які завдали шкоди будинкам і майну, і щонайменше двоє людей отримали легкі осколкові поранення.

Останні новини:  Туристи зіпсували знаменитий термальний басейн, кидаючи в нього монетки "на удачу" (відео)

Варто зазначити, що Ізраїль сьогодні також здійснив авіаудар по ліванській столиці. Метою удару в передмісті Бейрута Дахія був керівник ракетного підрозділу «Хезболли» Ібрагім Кубайсі. Армія оборони Ізраїлю заявила, що він був убитий під час атаки разом з іншими вищими командирами угрупування.

За словами військових, Кубайсі командував різними ракетними підрозділами «Хезболли», в тому числі підрозділом високоточних ракет. Він приєднався до «Хезболли» у 1980-х роках і обіймав ряд інших важливих посад, в тому числі керівну посаду в оперативному відділі терористичного угруповання, а також був головою регіонального відділення в Бадрі, повідомили в ЦАХАЛі.

Останні новини:  Сили оборони знищили штурмову групу окупантів (ВІДЕО)

«Протягом багатьох років і під час війни він відповідав за запуски по ізраїльському тилу. Кубайсі був центральним джерелом знань в області ракет і був близький до вищого військового керівництва Хезболли», – заявляє ЦАХАЛ.