Volkswagen відмовляється від агресивного дизайну своїх автомобілів

Сьогодні,   19:00    265


Сучасні спортивні автомобілі часто мають агресивний вигляд: з сердитими фарами, великими решітками радіатора, спойлерами та крилами. Однак Volkswagen не прагне до такої агресивності. В інтерв’ю Top Gear керівник дизайнерського відділу Volkswagen Енді Міндт зазначив, що немає нічого поганого в більш дружньому дизайні.

«На мою думку, більшість людей не прагнуть виглядати агресивно чи бути найкрутішими на публіці, — сказав він. — Вони хочуть виглядати стильно та привабливо, водночас залишаючись щасливими й оптимістичними. Чому бути агресивними? Наша мета — залишатися хорошими хлопцями».

Останнім часом дизайн Volkswagen дійсно став більш дружнім. Наприклад, ID.Buzz має характерні фари Volkswagen, але при цьому відрізняється приємною ретро-естетикою. Багато позашляховиків Volkswagen також виглядають доброзичливо, а моделі GLI та GTI, навіть з їх низькими фарами та великими решітками, не здаються такими злими у порівнянні з конкурентами.

Міндт також зазначив, що компанія активно працює над інтер’єрами нових моделей. Повідомляється, що кабіни стануть ще кращими завдяки відмові від дешевих матеріалів на користь високоякісних.

«Ми намагатимемося уникати використання дешевих пластикових матеріалів, інвестуючи в тканини та покращення якості, — зазначив він. — Це допоможе заощадити кошти і дозволить використовувати їх в інших сферах».

Нещодавно Volkswagen представив Golf R 2025 року та Jetta GLI 2025 року в США і планує випустити ще більше новинок у найближчі роки. Однією з найбільш очікуваних новинок стане електричний GTI, який, за словами компанії, буде «більш захоплюючим» у їзді, ніж його бензинова версія.

Останні новини:  Tesla на автосалоні у Парижі покаже дві новинки


uamotors.com.ua