Volkswagen суттєво знизить ціну на електрокар ID.3

Сьогодні,   10:31    391
Базова версія Volkswagen ID.3 подешевшає в Німеччині з 1 жовтня на 7000 євро й коштуватиме нижче 30 000 євро.

Бренд Volkswagen опинився в скрутному становищі: машини на ДВЗ приносять хороші прибутки, але з огляду на суворіші обмеження ЄС, які будуть застосовуватися з 2025 року, вони фактично повинні продавати значно більше електрокарів. В асортименті їх досить багато, але моделі ID поки не отримали значною популярності. 

Volkswagen збирається виправити це, принаймні, в короткостроковій перспективі. За інформацією видання Automobilwoche, з 1 жовтня 2024 року ціна ID.3 “Pure”, тобто базової комплектації, в Німеччині впаде нижче 30 000 євро. Й це розумний крок, зважаючи на те, що ID.3 перебуває на ринку вже п’ять років й отримав рестпайлінг. 

Останні новини:  Показали український електромобіль, який розганяється до 250 км/год

Volkswagen ID.3 2024 року

Базова ціна знизиться з поточних 36 900 євро до 33 330 євро. У той же час VW надає клієнтам бонус у розмірі 3 570 євро. Це знижує базову ціну ID.3 до 29 760 євро. Ціна має діяти до кінця року.  

Новий керівник відділу продажів VW Мартін Сандер прокоментував цей крок: «Наша мета — зацікавити якомога більше клієнтів переходом на електричні Volkswagen. Важливу роль у цьому відіграють привабливі ціни початкового рівня. Ми інтенсивно працювали над нашими внутрішніми витратами. Ось чому тепер ми можемо запропонувати ID.3 Pure за значно нижчою ціною». 

Останні новини:  Азербайджан представив перші три панцерники, які виготовлені всередині країни

Про комплектацію  

Volkswagen ID.3 2024 року




ID.3 Pure пропонує потужність 125 кВт (170 к.с.) і розганяється до 100 км/год за 8,2 секунди. Максимальна швидкість – 160 км/год. Акумулятор має корисну ємність 52 кВт-год, цього достатньо для запасу ходу 388 км відповідно до заводської інформації. Стандартне оснащення включає 18-дюймові сталеві диски, світлодіодні фари, передні та задні паркувальні звукові сигнали та автоматичний клімат-контроль. Apple CarPlay і Android Auto можна використовувати без проводів. 

Останні новини:  Ціни на нові автомобілі шокували покупців

Цікаво, що безкоштовний колір не сірий, а “Costa Azul Metallic Black”, світло-блакитний з чорним дахом.  

На жаль, підігрів сидінь доступний тільки в пакеті за 1580 євро, куди також входять двозонний автоматичний клімат-контроль і навігаційна система. Тепловий насос також коштує додатково 990 євро. Проте, VW може переглянути й цю політику опцій. 


motorcar.com.ua