Відео дня: Sharp і Foxconn представили електричний мінівен із 65-дюймовим екраном

10.09.2024   23:11    375

Японський гігант електроніки Sharp спільно з технологічною компанією Foxconn розробили електричний мікроавтобус для подорожей під назвою Sharp LDK+. Sharp описує LDK+ як “розширену вітальню”, оснащену найновішими технологіями. Завдяки сріблястому покриттю, квадратній формі та заокругленим краям LDK+ можна легко прийняти за високотехнологічний побутовий прилад, і це враження лише підсилюється помітним логотипом Sharp на передній панелі.

Останні новини:  До узбережжя на Одещині прибило морську міну (ВІДЕО)

Більш інтригуючий аспект концепції криється за великими розсувними дверима. Задні сидіння можуть повертатися на 180 градусів, перетворюючи салон на затишну кімнату. Бічні вікна оснащені рідкокристалічними жалюзі для приватності, а система з підтримкою штучного інтелекту автоматично регулює освітлення та температуру відповідно до вподобань пасажирів.

Масивний 65-дюймовий дисплей, встановлений за дверима багажника, ідеально підходить для перегляду фільмів або організації відеодзвінків з вашими близькими. Цей же простір можна облаштувати як дитячу ігрову зону, або як приватний кабінет для віддаленої роботи завдяки розсувному столу.

Останні новини:  Український воїн "Іглою" збив "Шахед" на півдні (відео)

Концепція базується на “відкритій платформі електромобілів”, розробленій тайванською компанією Foxconn. У Sharp зазначили, що акумуляторна батарея авто служить резервним джерелом живлення для дому під час надзвичайних ситуацій.

Концепт буде офіційно представлений на виставці Sharp Tech-Day 24, яка пройде у Токіо 17-18 вересня. Компанія не оприлюднила жодних планів щодо впровадження концепції у виробництво.

Останні новини:  ЗСУ взяли нових полонених під Роботиним: що кажуть (ВІДЕО)

Нагадаємо, як раніше повідомляв AUTOGEEK, компанія MG готується представити новий електричний мінівен.






autogeek.com.ua







1111529