В Росії стався вибух на нафтопроводі: є загиблі

10.09.2024   17:51    1285

В Росії стався вибух на нафтопроводі: є загиблі

Фото: Російські соцмережі

Інцидент відбувся 9 вересня під час ремонтних робіт з усунення пориву нафтопроводу низького тиску Гаршино-Ростошинський.

Розгерметизація підземного нафтопроводу низького тиску Гаршино-Ростошинський сталася Курманаївському районі Оренбурзької області Росії за 7 км від селища Гаршино. Після цього почалася пожежа, площа займання становила 150 кв. метрів, нафтопровід перекрили. Троє людей потрапили в лікарню з опіками, а згодом стало відомо про смерть двох постраждалих. Про це з посиланням на регіональне управління Слідчого комітету РФ повідомляє російське провладне інформагентство Интерфакс.

Останні новини:  Затримано начальника військового представництва Міноборони РФ

За фактом загибелі двох людей через пожежу на нафтопроводі Гаршинського родовища порушено кримінальну справу через «порушення вимог промислової безпеки небезпечних виробничих об’єктів, що спричинило загибель двох або більше осіб».

Пожежа почалася 9 вересня під час ремонтних робіт з усунення пориву нафтопроводу. Слідчі працюють на місці події.

У регіональному управлінні МНС повідомили, що нафтопровід належить ННК-Оренбургнафтогазу — дочірній структурі Незалежної нафтогазової компанії Едуарда Худайнатова.

Останні новини:  Путін знову збільшив чисельність армії РФ

Компанія розпоряджається 61 ділянкою вуглеводневої сировини. З них 56 розташовані в Оренбурзькій області, 3 — у Самарській та 2 — у Саратовській.

korrespondent.net




1111529