У вересні цим знакам Зодіаку потріпають нерви

10.09.2024   23:40    198

Цим людям буде не просто: їх чекають сварки та конфлікти як бумеранг за їхню поведінку.

Початок осені стане періодом, коли в будні деяких знаків Зодіаку прилетить бумеранг. Ці люди будуть відповідати за свої думки, слова та дії. Раніше ми писали про амулети на осінь для різних знаків Зодіаку, а тепер розкажемо, кому не пощастить у вересні.

Young beautiful woman beating man with rolling pin over grey background. Copy space.Young beautiful woman beating man with rolling pin over grey background. Copy space.

Аби максимально м’яко пережити цей місяць, потрібно виправити свої помилки. Якщо ви когось образили, — попросіть вибачення. Якщо комусь щось зіпсували — подаруйте необхідне та перепросіть за свій вчинок. Змінювати ситуацію потрібно діями, а не в голові, уявно вибачаючись перед людьми. Тоді все буде добре.

Останні новини:  6 домашніх засобів від плям дезодоранту: футболки будуть як нові

Езотерики визначили знаки Зодіаку, які розплатяться за свої вчинки. Це буде стосуватися тих сфер життя, в яких вони не проявили людяність, турботу і доброту. Наприклад, якщо людина знала чиюсь таємницю, і видала її іншим, — у вересні про неї дізнаються таке, що вона буде ладна виїхати в інше місто, аби не дивитися людям в очі. Ідеться про Риб, Левів, Близнюків, Овнів та Водоліїв.






1111529