Стало відомо, які зачіски можна робити на брудне волосся

12.09.2024   12:20    160
Є кілька чудових варіантів, як можна «освіжити» не мите волосся, а ще — декілька зачісок, які допоможуть приховати цей недолік. Все це знадобиться в разі тривалого вимкнення світла.

Нині українці живуть у надзвичайно “чудовий” час, коли невідомо, що буде навіть через одну годину. Не говорячи вже про те, що буде завтра, або через кілька днів. Раптово і в будь-яку хвилину можуть статися аварійні відключення електроенергії, а як воно буде взимку взагалі невідомо. Чимало людей проживають у приватних будинках і від світла залежить ще й наявність, або відсутність водопостачання. Тож про всяк випадок до вашої уваги пропонуємо три варіанти зачісок в разі, коли не буде можливості вимити волосся.

Останні новини:  Справляють хибне перше враження: які знаки Зодіаку мають найніжнішу душу

Слід зазначити, що завжди є варіант скористатися сухим шампунем і бажано мати вдома хоча б один “флакон” такого засобу. Він однозначно допоможе “освіжити” корені волосся і будь-яка зачіска, одразу ж, стане виглядати кращою. Головна проблема не митого волосся — це наявність і видимість “жирності” шкіри голови та “жирності” самих волокон біля коренів. Кращий спосіб приховати це — зібрати його. Навіть у той же “кінський хвіст”, який дуже сильно колись любила робити відома співачка в Україні Наталія Могилевська під час проєкту “Танці з зірками”. До того ж, зробити “хвіст” зможе собі кожен, хто проживає один і немає сторонньої допомоги.

Останні новини:  7 ознак щасливих стосунків у парі з погляду психологів

Завжди є варіант, але якщо поруч хтось є, заплести собі “косички”. Краще всього — всім відомі “колоски”. Адже вони такі переплетені і заплутані, що не одразу буде зрозуміло: мите волосся чи ні. Зафіксувати будь-яку зроблену роботу можна лаком для волосся. Таким чином це допоможе прибрати ще й неприємний запах із немитого волосся, якщо він є.




Якщо є сили, а електроенергії і водопостачання немає, можна злегка намочити волосся, зробити його суто вологим і накрутити на бігуді, або зробити кілька великих “косичок”. І лягти зі всім цим спати. Зранку розкрутити, розчесати і вийдуть гарні підкручені локони, які також можна зафіксувати лаком для волосся.

Останні новини:  Як зберігати алкоголь удома, щоб не зіпсувався





1111529