“Санкції назавжди”: зажурений Медведєв дорікнув Трампу і розмріявся про розпад США

08.09.2024   07:31    3113

Західні санкції проти Росії залишаться назавжди. Навіть Дональд Трамп у разі своєї перемоги на виборах не стане їх скасовувати. Про це заявив заступник секретаря Радбезу РФ, експрезидент країни-агресора Дмитро Медведєв.

“За всієї своєї удаваної “несистемності” Трамп зрештою – системний персонаж. Так, він екстравагантний самозакоханий тип, але при цьому він прагматик. Трамп, як бізнесмен, розуміє, що санкції шкодять пануванню долара у світі. Однак не настільки, щоб влаштувати в США революцію і піти проти антиросійської лінії горезвісного deep state, яке набагато сильніше за будь-якого Трампа”, – заявив Медведєв у своєму Телеграм.

Останні новини:  У трьох областях РФ заявили про нічну атаку безпілотників

Від представниці демократичного табору Камали Гарріс Медведєв теж не чекає жодних сюрпризів.

“Санкції проти СРСР були все XX століття. Вони повернулися у ХХI в безпрецедентному масштабі. Тому для всіх нас – sanctions forever (санкції назавжди). Точніше – до розпаду США під час неминучої нової громадянської війни. Адже Голлівуд недарма знімає про неї фільми”, – резюмував екс-президент РФ.

Останні новини:  Командир "Ахмата" визнав добровільну здачу кадирівців у полон ЗСУ

Санкції проти Росії: останні новини

Як писав , днями кандидат у президенти США Дональд Трамп заявив, що американські санкції проти інших країн “вбивають” долар, оскільки підривають його статус світової валюти. За словами Трампа, у разі перемоги на виборах він застосовуватиме санкції “якомога менше”.

За кілька днів до цього США якраз запровадили новий пакет санкцій проти Росії, який стосувався трудівників російської пропаганди і дезінформації. До чорного списку потрапила, зокрема, відома пропагандистка Маргарита Симоньян і ще низка топ-менеджерів Russia Today.

Останні новини:  Російські регіони атакували безпілотники


uapress.kyiv.ua




1111529